måndag 2 april 2012

Entrecote med två sallader

Måndagsbiffen serveras med två sallader och färdig bea. Blev superbt!

Två pers

Spenatsallad
En påse babyspenat
Ca 30 g hyvlad parmesan
Ca 2 msk pinjenötter
En halv pressad citron
Olivolja, salt, peppar

Rosta pinjenötterna. Skär spenaten grovt och blanda med salt, citron, olivolja och hälften av den hyvlade parmesanen. Toppa med resten av osten och pinjenötterna och peppra.

Tomatsallad
Tio cocktailtomater
En avokado
Lite klippt gräslök
Olivolja, salt

Dela på tomaterna och salta. Låt stå i minst tio min. Häll av överflödig vätska, blanda sedan i avokado och olja. Toppad med gräslöken.

Kött, 200 g per person
Salta och peppra rikligt. Stek snabbt men hårt på hög värme i smör och olivolja. Låt vila minst fem minuter.

Serveras med bea. Lallerstedts är det som gäller.

1 kommentar:

  1. Fan va grymt detta såg ut! Räkna kallt med att jag kör en copy inom kort!

    SvaraRadera