söndag 18 mars 2012

Nötkött, svamp, selleri

Lite fastfood idag! Kvalar säkert in som GI eller LCHF eller nått annat trams, men framför allt blev det gott!

För en person:
1 skiva entrecote eller liknande

4-5 skogschampinjoner, skivade
1 stjälk blekselleri, tärnad
En halv gul lök, skivad
En vitlöksklyfta, hackad
1-2 msk mörk rom

Salta och peppra köttet ordentligt. Stek det hastigt på båda sidorna (totalt 3-4 min) i mycket het panna. Lägg upp på tallrik och låt vila medan du gör klart resten.

Lägg i grönsakerna i pannan. Jobba med något lägre temperatur, men fortfarande hög. Salta och peppra. Stek i c:a 5 min, häll på rommen, flambera om du är på det humöret :)

Lägg upp och njut! Man kan spetsa med lite färdigköpt chilibea om man vill. Men det kan man ju alltid!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar