Småplock
- färska oliver
- handskuren serrano
- anklevermousse med rödlöksmarmelad
- chilipestomarinerade pilgrimsmusslor
- oxfilétartar med pepparrotskrydade konfiterade äggulor
- grön ärtsoppa med årets novello
- färskostbollar med rökt älg och pulvriserade trumpetsvampar
Francois Lurton Araucano 2010, cabarnet franc, Chile
Diebolt-Vallois, Champagne
Förrätt
Cassoulet på kalvbräss och hummer
Ropiteau 2008, Meursault
Varmrätt
Rosastekt t-bone (1,1 kg :)) med rödvinsås, Karl-Johancreme och saltbakade polkabetor och jordärtskockor
Gigondas 2008, Rhone
Efterrätt
Tre sorters crème brulee (lakrits, rom, kokos) med kumquatmarmelad.
Chateau Fayeau 2006, Cadillac
Allt detta avnjöts av Johanna, Lars, Caroline och Martin på wargentinsgatan. Matilda och Astrid festade på pasta pesto och chokladmousse.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar